Avio-karte.hr

Eko-hosteli

Eko-hosteli

Hostelling International, Washington DC, USA

Ovaj hostel nalazi se samo osam ulica od Bijele kuće i jedan je od "najzelenijih" hostela u Sjevernoj Americi te nastoji biti pozitivna snaga s područja čuvanja okoliša. Svaki kat ima svoj reciklažni centar gdje se potiče odvajanje aluminija, stakla, papira i plastike. Ali to još nije sve, papir kojeg koristi recepcija je 100% recikliran, kompaktne fluorescentne žarulje koriste se u cijelom gradu, a hostel također koristi ekološki deterdžent za pranje suđa. Jedanput mijesečno gleda se dokumentarni film na temu ekologije. Ako mislite da Bijela kuća ne čini dovoljno za okoliš i ako želite pridonijeti boljem okolišu, ovo je hostel za vas.

Gyreum, Sligo, Irska

Hostel Gyreum je ukorijenjen duboko u irskom selu i za svoj rad koristi solarnu energiju i energiju vjetra. Također, napravljen je iz obnovljivih izvora uključujući "živi krov" i ovčju vunu koja se koristi za izolaciju. Dizajn hostela vibrira s prirodom - usklađen je s izlaskom i zalaskom sunca, mrakom i zimskim solsticijem kada zrake svjetlosti ulaze u središnji hodnik hostela.

Mellow Eco-Hostel Barcelona- FeetUp Hostels, Barcelona, Spain

Mellow Eco-Hostel Barcelona je odličan eko-hostel koji se nalazi samo 20 minuta od središta Barcelone. Kako bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš, u hostelu se upotrebljavaju obnovljivi izvori energije - primjerice voda za tuširanje koja se koristi za tuširanje grije solarnim ćelijama. Osim toga, koriste i druge "zelene" značajke, naime promicanje razdvajanje otpada i korištenje biorazgradivih proizvoda i štednih žarulja.

Hostel One66, Singapur

Provedite nekoliko dana u hostelu u samom srcu Singapura čiji je natpis izrađen od odbačenih PVC vrata i dječje igrače podloge. Sve ostalo u hostelu također je reciklirano i upotrebljeno u eko svrhe.

Reykjavik City Hostel, Reykyjavik, Island

Ovaj hostel primio je već nekoliko nagrada za kvalitetu i ponudu. Nalazi se uz jedan od gradskih geotermalnih bazena. Promiče očuvanje energije i reciklažu, a uz to nudi i brzi internet, mogućnost pranja rublja i potpuno opremljenu kuhinju.« nazad

Pratite avio-karte.hr

Kupnja avio karte kod nas

  • Najniže cijene letova
  • Stalno svježe destinacije
  • Jednostavna i brza rezervacija
  • Ljubazna podrška
  • Pomoć kod promjena i otkaza

Top ponude

  • New York 2.598 kn
  • Sydney 6.999 kn
  • Los Angeles 4.499 kn

Avio prijevoznici